Stolování - Materiál - sklo
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!


konvice na kávu WAVE 0,6l sklo+nerez


konvice na kávu WAVE 1,0l sklo+nerez


konvice na kávu WAVE 0,35l sklo+nerez


konvice na kávu CONNIE 1l sklo+nerez


konvice na kávu CLARA 1l sklo+PH


sada jídelní ZELIE 18díl. skleněná BÍ


hrnek 70ml ESPRESSO skleněný (6ks)


hrnek 250ml ROSALIA skleněný (6ks)


džbán skleněný BISTRO 1800ml, PH víčko


džbán skleněný BISTRO 250ml


džbán skleněný BISTRO 1800ml


mísa BOWL 3,5l pr.270x125mm skl.


mísa BOWL 1,7l pr.210x103mm skl.


mísa BOWL 0,9l pr.170x88mm skl.


mísa BOWL 0,5l pr.150x80mm skl.


mísa BOWL 2,5l pr.230x110mm skl.


mísa BOWL 1,3l pr.190x95mm skl.

Dvouplášťové skleničky velké

Dvouplášťové skleničky malé

Dvouplášťové skleničky

Skleněné prkénko Cork

Skleněná konev na čaj

Konev na čaj Darjeeling

Skleničky na sekt Ridged
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.