Stolování - Materiál - sklo
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
Sada šesti duhových skleniček Rainbow na víno
Sada šesti duhových skleniček Rainbow velkých
Sada šesti duhových skleniček Rainbow
Dvouplášťové skleničky velké
Dvouplášťové skleničky malé
Dvouplášťové skleničky
Skleněné prkénko Cork
Skleněná konev na čaj
Konev na čaj Darjeeling
Skleničky na sekt Ridged
Skleničky na víno Ridged
Skleničky na gin Ridged
Dvouplášťové skleněné hrnky
Skleničky na panáka Ava & I
Skleničky na sekt Ava & I
Skleněný hrnek Earlstree & Co
Skleněná dóza na máslo Glass Vintage
Skleněné prkénko Meadow Floral
Konev na čaj Le Teapot malá
Servírovací tác s polštářem Wild Field Poppies
Sklenička Ava & I
Karafa se sítkem na kávu
Sklenička dvouplášťová na espresso
Skleněný hrnek s talířkem
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.