Stolování - Materiál - plast
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
kelímek s pítkem 0,4l, s manžetou, PH EKOLINE COFFEE
kelímek s pítkem 0,25l, s manžetou, PH EKOLINE COFFEE
kávomlýnek TEMP 25cm PH
čajítko PH mix barev
Cestovní hrnek Wild At Heart Giraffe
Plastový tác Finch & Flower
Plastový tác Cottage Garden
Plastový tácek Cottage Garden
Plastový tác Feline Friends
Plastový tácek Feline Friends
Plastový tác Dog Days
Plastový tácek Dog Days
Plastový tác Tea Tins
Plastový tácek Tea Tins
Plastový tác Portman Farm
Plastový tácek Portman Farm
Plastový tácek Finch & Flower
Plastový tác Blackthorn
Plastový tácek Blackthorn
Sada tří plastových misek Alice Pale Blue
Sada tří plastových misek Alice Pale Green
Sada tří plastových misek Alice Grey
Sada tří plastových misek Alice Pale Pink
Sada tří plastových misek Alice Red
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.