Stolování - Materiál - kov, porcelán
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
Servírovací talíř Nutcracker Twist velký
Dárková sada s hrnkem Nutcracker Twist
Dárková sada s hrnkem Christmas Gang
Salátové servírovací lžíce Country Life
Nůž na máslo Country Life
Kávová lžička Country Life
Nůž na máslo Fleurs Et Citrons
Salátové servírovací lžíce Fleurs Et Citrons
Jídelní nůž Botanic Chic
Jídelní vidlička Botanic Chic
Kávová lžička Botanic Chic
Nůž na máslo Botanic Chic
Jídelní vidlička Christmas Berries
Jídelní nůž Christmas Berries
Polévková lžíce Christmas Berries
Dárková sada s hrnkem Barocco Cats
Dárková sada s hrnkem Vintage Breakfast
Sada dvou hrnků Owls
Sada dvou hrnků Barocco Dogs
Sada dvou hrnků Vintage Coffee
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.