Stolování - Materiál - keramika


hrnek 350ml MAT LATTE keramický


šálek + podšálek 290ml puntíky ČRV keramický

Porcelánový hrnek na čaj Leonora White


miska 14cm, 660ml SWEET HOME ŠE keramická


miska 12,5cm SWEET HOME keramická

Porcelánový hrnek Palm Trees

Porcelánový hrnek Botanical Leaf

Porcelánový hrnek Grey Floral

Porcelánový hrnek Jungle

Keramické hrnky Mikasa Jardin Midnight

Keramické hrnky Mikasa Cranborne

Keramické hrnky Mikasa Jardin


hrnek 330ml SWEET HOME keramický (2ks)


hrnek 500ml SWEET HOME keramický


talíř dezertní 18,6cm puntíky ČRV keramický


hrnek 250ml SOVY keramický


hrnek 350ml MAT MINT keramický


hrnek 350ml MAT BORDO keramický


hrnek 350ml MAT ŠE keramický


hrnek 350ml MAT ŽL keramický


hrnek 350ml MAT BÍ keramický


hrnek 330ml SOVY keramický


hrnek 250ml DOG and CAT mix dekorů, keramický


hrnek 340ml KAREN mix dekorů, keramický
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.