Stolování - Materiál - jiné, porcelán
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!

Porcelánový hrníček Goose

Porcelánový hrníček Penguin

Porcelánový hrníček Puffin

Porcelánový hrníček Geese

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Hedgehog

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Duck

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Fox

Sada dvou porcelánových kalíšků na vajíčka Tipperleyhill

Sada dvou porcelánových kalíšků na vajíčka Tipperleyhill

Porcelánový džbán Tipperleyhill

Porcelánové šálky a podšálky Tipperleyhill

Porcelánový hrnek s podšálkem Mikasa

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Horse

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Rabbit

Porcelánová čajová konev Mikasa

Porcelánový hrníček Butterfly

Porcelánový hrníček Flamingo

Porcelánový hrníček Monkey

Porcelánový hrníček Peacock

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Cat

Porcelánový hrníček Cactus

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Cockapoo

Porcelánový hrníček Tipperleyhill Stag

Porcelánový hrníček Giraffe
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.