Stolování - Materiál - jiné
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!

Zátka na víno Pineapple Gold

Zátka na víno s pumpičkou

Vánoční sada s hrnkem

Porcelánový hrníček na espresso Exotic Rainbow

Porcelánový hrníček na espresso Exotic Cranes

Porcelánový hrníček na espresso Exotic Leaves

Porcelánový kalíšek na vajíčko Soleada Blue Daisy

Porcelánový hrníček na espresso Multi Stars

Porcelánový hrníček na espresso Cat Face

Porcelánový hrníček na espresso Hearts

Porcelánový hrníček na espresso All You Need

Porcelánový hrníček na espresso Girl Power

Pohárky z bambusového vlákna

Sada čtyř misek z bambusového vlákna

Džbán z bambusového vlákna s víčkem

Cestovní hrnek z bambusového vlákna žlutý

Dekantovací lahev
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.