Stolování - Barva - krémová
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
hrnek smalt pr.8cm 0,4l KRÉM
Plechový kyblík Stir It Up na sekt
Keramické hrnky Mikasa Cranborne
Keramická miska Shell Grey střední
Keramická miska Shell Grey
Krémová čajová konev s barevnými puntíky London Pottery
Vánoční miska Stir It Up
Hrnek s barevnými puntíky London Pottery
Čajová konev Farmhouse Duck
Čajová konev Farmhouse Bee
Čajová konev Farmhouse Cat
Čajová konev Farmhouse Dog
Čajová konev slonová kost London Pottery
Krémová čajová konev s barevnými puntíky London Pottery
Keramická konev London Pottery
Vánoční dezertní talíř Stir It Up
Vánoční džbánek Stir It Up
Vánoční jídelní talíř Stir It Up
Servírovací tác s polštářem Wild Field Poppies
Vánoční dezertní talíř Stir It Up
Vánoční konvice na čaj Stir It Up
Keramické hrnky Stir It Up
Salátová mísa Stir It Up
Nůž na máslo Country Life
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.