Stolování - Barva - hnědá


kelímek s pítkem 0,4l, s manžetou, PH EKOLINE COFFEE


kelímek s pítkem 0,25l, s manžetou, PH EKOLINE COFFEE


miska 20x10cm mangové dřevo


miska 30x10cm mangové dřevo

Sada dvou šálků a podšálků na espresso Mona Lisa

Hranatý kovový koš s látkou

Sada dvou kovových košů s látkou

Sada čtyř proutěných košů

Melaminový tác Thistle velký

Skleněné prkénko Cork

Dřevěné servírovací prkénko velké

Dřevěné servírovací prkénko

Plastový servírovací tác Kitchen velký

Plastový servírovací tác Vintage Coffee velký

Plastový servírovací tác Vintage Coffee

Porcelánové šálky a podšálky Gingerbread

Dárková sada s hrnkem Barocco Cats

Dárková sada s hrnkem Vintage Breakfast

Sada dvou hrnků Owls

Sada dvou hrnků Vintage Coffee
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.