Stolování - Barva - čirá


hrnek 250ml ROSALIA skleněný (6ks)


džbán skleněný BISTRO 1800ml, PH víčko


džbán skleněný BISTRO 250ml


džbán skleněný BISTRO 1800ml


mísa BOWL 3,5l pr.270x125mm skl.


mísa BOWL 1,7l pr.210x103mm skl.


mísa BOWL 0,9l pr.170x88mm skl.


mísa BOWL 0,5l pr.150x80mm skl.


mísa BOWL 2,5l pr.230x110mm skl.


mísa BOWL 1,3l pr.190x95mm skl.

Dvouplášťové skleničky velké

Dvouplášťové skleničky malé

Dvouplášťové skleničky

Skleněná konev na čaj

Konev na čaj Darjeeling

Skleničky na sekt Ridged

Skleničky na víno Ridged

Skleničky na gin Ridged

Dvouplášťové skleněné hrnky

Skleničky na panáka Ava & I

Skleničky na sekt Ava & I

Skleněný hrnek Earlstree & Co

Skleněná dóza na máslo Glass Vintage

Sklenička Ava & I
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.