Stolování - Barva - černá
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
miska servírovací sada 4díl.(1xakacia/kov tác 32x10cm+3xmiska keram.8x8x3,5cm ČER)
hrnek smalt pr.8cm 0,4l ČER
košík pr.25x12cm kovový, ČER
košík pr.25x13cm kovový, ČER
Keramické hrnky Mikasa Jardin Midnight
Sada dvou šálků a podšálků na espresso Barista
Tác Hammar extra velký černý
Zátka na víno s pumpičkou
Tác Hammar velký černý
Tác Hammar malý černý
Melaminový tác Multi Spot velký
Porcelánový hrnek s podšálkem Mikasa
Porcelánová čajová konev Mikasa
Porcelánový hrníček Butterfly
Porcelánový hrníček Flamingo
Porcelánový hrníček Monkey
Porcelánový hrníček Peacock
Keramická miska Black Tile
Čajová konev černá London Pottery
Porcelánový šálek a podšálek Alice In Wonderland
Keramický hrnek na latté La Cafetiére černý
Cestovní hrnek Y
Cestovní hrnek X
Cestovní hrnek W
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.