Stolování - Barva - bílá, růžová
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!

Dárková sada Jardin Botanique

Porcelánový šálek a podšálek Jardin Botanique

Porcelánová konvička s šálkem Jardin Botanique

Porcelánový hrnek s podšálkem Retro Break Tea Yellow

Porcelánový hrnek s podšálkem Retro Break Tea Blue

Porcelánový hrnek s podšálkem Retro Break Tea Pink

Porcelánový hrnek s podšálkem Retro Break Tea Green

Porcelánové misky Spring Time

Porcelánová cukřenka a mléčenka Spring Time

Porcelánový servírovací talíř Spring Time

Porcelánový dezertní talíř Spring Time

Porcelánový šálek a podšálek Spring Time

Porcelánové šálky a podšálky Spring Time

Porcelánový hrnek Spring Time

Porcelánová konev Spring Time

Skleněná miska Jardin Botanique

Porcelánové šálky a podšálky na kávu Garden Joy

Porcelánový šálek a podšálek Sakura

Sada porcelánových šálků a podšálků Sakura

Porcelánový hrnek a tácek Sakura

Porcelánový hrnek Jardin Botanique

Sada porcelánových hrnků Jardin Botanique

Porcelánový hrnek velký Jardin Botanique

Sada porcelánových hrnků s podšálkem Jardin Botanique
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.