Stolování - WEIS
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
Sada 2 ks hrnků s uchem s dvojitým sklem 80 ml
Otvírák na víno
Odměrka na kávu nerezová 7 g
ESPRESSO-DRÜCKER 46 und 56 mm
Jam-spoon
Rechaud Glas fur kleine Kannen
Sada 2 ks hrnků s uchem s dvojitým sklem 250 ml
Chladicí nádoba Premium nerezová
Hrnek z dvoustěnné nerezové oceli 200 ml
Ohřívač pod čajové konvice
Konvička na mléko 20 ml
Čajový filtr s širokým okrajem
Nástavec s filtrem na přípravu čaje
Sklenice dvoustěnné XL 400ml, sada 2ks
Otvírák na víno pákový
Nádoba na led 1,5 l
Pákový otvírák na víno plastový
Chladicí nádoba na sekt
Chladicí nádoba na sekt
Servírovací podnos 25 cm
Sada 4 malých kávových lžiček Linio
Porcelánové konvičky na mléko 50 ml sada 6 ks
Konvice se speciální výlevkou
Kávovar na překapávanou kávu 1 l
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.