Stolování - TONER
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!


6053 lžíce káva VARENA BS (4ks)


6053 vidlička moučník VARENA BS (4ks)


6053 nůž jídelní VARENA BS (4ks)


6053 vidlička jídelní VARENA BS (4ks)


6053 lžíce jídelní VARENA BS (4ks)


6035 příbor OCTAGON sada 24díl. DBS


6032 příbor dětský ČTYŘLÍSTEK sada 3díl. DBB


6032 příbor dětský ČTYŘLÍSTEK sada 4díl. DBB


6053 příbor VARENA sada 24díl.


6060 vidlička jídelní GASTRO


6060 příbor GASTRO sada 24díl. DBS


6060 nůž jídelní GASTRO


6060 lžíce káva GASTRO DBS (6ks)


6060 lžíce káva GASTRO BS (4ks)


6060 lžíce káva GASTRO


6060 lžíce jídelní GASTRO


6031 příbor VARIACE sada 24díl. DBS


6028 lžíce na limonádu PRAHA


6016 vidlička moučník s nožem PROGRES BS (4ks)


6016 lžíce na limonádu PROGRES BS (4ks)


6016 lžíce káva PROGRES BS (4ks)


6016 lopatka na dort PROGRES BS


6010 vidlička jídelní LIDO


6010 příbor LIDO sada 24díl. DBS
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.