Stolování - Continenta

Dřevěný podnos s kovovými úchyty

Miska 15,5 cm

Podnos obdélníkový 53cm

Podnos obdélníkový ořech 49 cm

Podnos obdélníkový dub 49cm

Podložka čtvercová

Dóza kulatá z ořechového dřeva nízká

Mísa 25 cm

Podložka ve tvaru květiny 24 cm


Mísa 30 cm

Miska 25 cm


Protiskluzový servírovací podnos 41cm, šedý


Protiskluzový servírovací podnos 45cm, šedý

Podložky pod sklenice 6ks

Mísa 25 cm


Tác otočný 30 cm

Podložka ve tvaru květiny 16 cm

Salátový příbor Duracore 31,5 cm

Mísa servírovací 29 cm

Mísa servírovací 26 cm

Mísa servírovací 18 cm

Mísa servírovací 16 cm


Podnos obdélníkový 59 cm dřevěný


Podnos obdélníkový 54 cm dřevěný
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.