Stolování - Continenta
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
Stojan na kuchyňské utěrky
Mísa 25 cm
Tác otočný 30 cm
Podložka ve tvaru květiny 16 cm
Miska na ořechy s louskáčkem
Salátový příbor Duracore 31,5 cm
Mísa servírovací 29 cm
Mísa servírovací 26 cm
Mísa servírovací 18 cm
Mísa servírovací 16 cm
Podnos obdélníkový 59 cm dřevěný
Podnos obdélníkový 54 cm dřevěný
Podnos obdélníkový 45 cm dřevěný
Servírovací mísa z ořechového dřeva 26cm
Servírovací mísa z dubového dřeva 26cm
Podnos do postele 53 cm dubové dřevo
Protiskluzový servírovací podnos 54,5 cm světle šedý
Protiskluzový servírovací podnos 54,5 cm šedý
Miska na ořechy s louskáčkem, akácie
Podnos do postele akácie 61 cm
Dřevěný podnos s kovovými úchyty
Mísa, akácie, 15,5x 9cm
Miska 31 cm
Miska 20 cm
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.