Stolování - Bialetti
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!
Moka kávovar New Moka Induction na 2 šálky černý
Káva mletá Perfetto Moka Decaffeinato 250 g
Káva mletá Perfetto Moka Delicato 250 g
Sada 4 šálků s podšálky Moka Carosello
Mlýnek na kávu Premium
Elektrický napěňovač mléka červený
Elektrický napěňovač mléka
Moka kávovar Rainbow na 3 šálky světle modrá
Moka kávovar Rainbow na 3 šálky žlutá
Moka kávovar Rainbow na 3 šálky zelená
Moka kávovar Rainbow na 3 šálky červená
Káva mletá Perfetto Moka Classico 250 g
Sada 4 šálků s podšálky černá
Sada 4 šálků s podšálky černá a bílá
Moka kávovar New Venus na 4 šálky měděný
Moka konvička New Venus na 6 šálků
Moka kávovar New Venus na 4 šálků
Moka kávovar New Moka Induction na 4 šálky červený
Moka kávovar New Moka Induction na 4 šálky černý
Moka kávovar Moka Express Italia na 6 šálků
Moka kávovar Moka Express Italia na 3 šálky
Moka kávovar Moka Express na 6 šálků černý
Moka kávovar Moka Express na 3 šálky černý
Moka kávovar Moka Express na 6 šálků červený
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.