Stolování
Jídlo si zaslouží vaši plnou pozornost a patřičné chování, ať už plánujete slavností hostinu doma či vyrazíte do restaurace. V dnešní době je sice stolování velmi neformální, přesto je pro speciální příležitosti vhodné znát několik základních pravidel, díky kterým se vyhnete trapným situacím či nepříjemným faux pas. Všichni navíc jíme především očima, a tak i ty nejmenší drobnosti vám pomohou si jídlo více vychutnat. Hledáte, na čem servírovat vaše nejoblíbenější jídla, jak si připravit chutnou kávu a kde koupit novou sadu příborů? Chcete podávat vodu v karafách, které budou na stole vypadat stylově a elegantně? Chybí vám šikovné kořenky, misky nebo kvalitní příbory? Právě jste našli. Vybírejte!

Plastový servírovací tác Dancing Butterflies

Plastový tácek Bee Bloom

Plastový tác Bee Bloom

Plastový tác Vegetable Medley

Sada dvou porcelánových kalíšků na vajíčka Tipperleyhill

Sada dvou porcelánových kalíšků na vajíčka Tipperleyhill

Sada šesti porcelánových hrnků Wave

Sada čtyř porcelánových hrnků Wave

Sada čtyř porcelánových hrnků Daisy

Plastový tác Dancing Butterflies

Servírovací lžíce Mon Amour

Sada dvou skleniček Mon Amour

Čajová lžička Mon Amour

Sada dvou skleniček Happy Easter

Plastový tác Spring Bloom

Sada dvou skleniček Spring Bloom

Čajová souprava Spring Bloom

Čajová sada Spring Bloom

Sada tří porcelánových misek Jardins D´Orient

Sada čtyř pohárků na kávu Jardins D´Orient

Servírovací lžíce Jardins D´Orient

Čajová sada Jardins D´Orient

Čajová lžička Jardins D´Orient

Čtyři porcelánové hrnky Jardins D´Orient
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.