Vážení zákazníci, z důvodu šíření Koronaviru po celém světě.  Může docházet ke zpoždění objednávek, hlavně v sortimentu grilování. Výrobci nestíhají vyrábět z důvodu malých kapacit!!

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15.30 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Broušení nožů
Broušení nožů

Broušení nožů: Po delším používání se ostří každého nože
ztupí.
V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze
opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude
obnovené.
Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití
brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho
nože zpět do formy.
Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří
po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé
ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k
ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří
do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky.
Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří.
Ocílka by měla být delší než broušený nůž.

Novinky z našeho blogu

Kambukka, láhve pro každou příležitost.
14.05.2020 Novinky
Kambukka, láhve pro každou příležitost.
Kambukka je swahilské slovo pro „těšit se, těžit, profitovat“. To jsme dlouho nevěděli, můžete tomu věřit? číst celé
Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
06.05.2020 Recepty
Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř. číst celé
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
06.05.2020 Recepty
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. číst celé
Pečené kuře na pivu
05.05.2020 Recepty
Pečené kuře na pivu
Kuře vložíme do pekáče a všechny čtvrtky důkladně potřeme namíchanou směsí. číst celé
U nás platíte bezpečně

U nás platíte bezpečně

Buďte v kontaktu
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-15.30 hod.)
2014-2019 © OK-Domacipotreby.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.