Digitální teploměr pro přesné a rychlé měření teploty uvnitř připravovaného pokrmu. Teploměr může být využíván také při pečení v troubě. Více
- rozměry: Ø 2 cm x 24 cm
- hmotnost: 20 g
- materiál: nerez ocel / plast (PP)
- teplota udávána ve °C nebo °F
- teplotní rozsah -50 °C až 300 °C
- dotykové ovládání ON / OFF
- snadno čitelný digitální displej
- napájení pomocí knoflíkové baterie (je součástí)
- automatické vypnutí po 10 minutách pro úsporu baterie
Použití:
- Zapíchněte teplotní čidlo do masa v jeho nejsilnějším místě. Špička teplotního čidla musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti.
- Po dokončení procesu měření teploměr vyjměte.
- Teploměr nikdy nenechávejte zasunutý do potraviny po celou dobu tepelného zpracování. Slouží pouze k momentálnímu prověření teploty.