Grilování - Skladem

Dárkové zápalky Peonies & Roses

Dárkové zápalky Winter Aconite & Snowdrops

Dárkové zápalky Easter

Dárkové zápalky Blue Flowers

Dárkové zápalky Pansies
Rukavice proti pořezání
Grilovací košík nerezový 30 x 30 cm

Startovací nádoba na dřevěné uhlí triangl

Víko na ohniště 80 cm

Švédský oheň 18 – 22 cm

Tuhý podpalovač 72 ks


Obal Travel Accessories 4.0 Small Pakmaster černý


Obal Travel Accessories 5.0 Medium Pakmaster černý

Injektor marinády nerezový

Trojnožka s kladkou 200 cm s roštem 80 cm


Ohniště POLO 80 cm


Ohniště POLO 70 cm


Ohniště POLO 60 cm


Rošt grilovací nerez 58x58 cm na ohniště 80 cm

Odstraňovač sazí pro pece, kachlová kamna a komíny


Sada na rozdělání ohně Mini Tool FireAnt


Mucholapka


Pevný podpalovač 24 ks


Podstavec pro pánev 72cm

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.

Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
Postup: Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř.