Grilování - SOLO


zapalovač jednorázový kamínkový SOLO (50ks)


zápalky bezp.extra dlouhé 95mm (45ks) SOLO


podpalovač přírodní 2v1 (24ks) SOLO


zápalky krbové 170mm (100ks) SOLO


zápalky bezp.do kapsy 55mm (100ks) SOLO


olej lampový přírodní citronela 1l SOLO


zápalky bezpečnostní malé (10ks) SOLO


podpalovač tekutý SOLO 1l


podpalovač pevný parafínový SOLO (32ks)


podpalovač pevný petrolejový SOLO (32ks)


podpalovač ekologický SOLO tabulka (32ks)

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.

Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
Postup: Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř.