Grilování
Grilujte jako králové! Velký výběr elektrických, plynových grilů a klasických grilů na dřevěné uhlí. Bohatá nabídka příslušenství v podobě grilovacího nářadí, grilovacích podložek, roštů a mnoho dalšího. Ugrilujte takový steak, o kterém se bude všem ještě týden
Čtyrbodec na jehlu
Nerezová jehla s bodci 100cm
Rukavice proti pořezání
Vařič plynový 2-Cook 3 Pro Stove 30mbar
Plynový stolný gril 2 Cook 3 Classic Stove 30mbar
Elektrický gril CITI CHEF 40 E-Braai černý
Hadičník QUICK RESEALE rotating 90 8 mm
Hadičník pevný
Šňůrka na krk Neck Cord, purple
Šňůrka na krk Neck Cord, blue-gray
Šňůrka na krk Neck Cord, beige
Křesadlo Mini Tool FireAnt Set
Kožené pouzdro, Mystical Morning
Kožené pouzdro, Dark Illusion
Košíček na drůbež
SAFARI CHEF 2 HP
Kryt drátěný pro ohniště 60cm
Ohniště BALI 100cm
Koš na Švédský oheň DAKAR 20 x 30 cm
Box udící 23 x 9,5 x 4 cm
Grilovací deska litinová 485/P500/PRO500
Zapalovač dlouhý Blink
Brikety FAVORIT 10 kg
Podpalovač tuhý 72 ks
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.
Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
Postup: Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř.