Grilování
Grilujte jako králové! Velký výběr elektrických, plynových grilů a klasických grilů na dřevěné uhlí. Bohatá nabídka příslušenství v podobě grilovacího nářadí, grilovacích podložek, roštů a mnoho dalšího. Ugrilujte takový steak, o kterém se bude všem ještě týden
Pouzdro pro Spirit Plus nylonové
Pouzdro pro Spirit Plus kožené
Pouzdro nylonové černé 4.0545.3
Pouzdro kožené hnědé 4.0545
Švédský oheň 18 – 22 cm
kotlík servírovací 0,8l smalt ČER
kotlík 22l smalt ČER
kotlík 10l smalt ČER
kotel 60l
Hořák a pasta na fondue
Tuhý podpalovač 72 ks
Obal Travel Accessories 4.0 Small Pakmaster černý
Obal Travel Accessories 5.0 Medium Pakmaster černý
uhlák hranatý násypný otevřený ČER
uhlák kulatý násypný šikmý Zn
nářadí grilovací nerez, dřev.ruk., sada 5díl., kufr PH
Plácačka na mouchy - sada
Odstraňovač sazí pro pece, kachlová kamna a komíny
tác servírovací ovál 35x23cm Al (2ks)
nářadí grilovací 38cm nerez, dřev.ruk., sada 3díl.
zápalky bezp.extra dlouhé 95mm (45ks) SOLO
dmychadlo mechanické
souprava kotlová 16l s vlastním topeništěm
Sada na rozdělání ohně Mini Tool FireAnt
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.
Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
Postup: Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř.