Grilování
Grilujte jako králové! Velký výběr elektrických, plynových grilů a klasických grilů na dřevěné uhlí. Bohatá nabídka příslušenství v podobě grilovacího nářadí, grilovacích podložek, roštů a mnoho dalšího. Ugrilujte takový steak, o kterém se bude všem ještě týden

Dárkové zápalky Easter Collage

Dárkové zápalky Easter


Rukavice proti pořezání

Grilovací brikety FAVORIT 10 kg

Tuhý podpalovač 72 ks

Tuhý podpalovač se škrtátkem 12ks

Grilovací miska půlkruhová 5ks


Hořák a pasta na fondue


Mucholapka

Pevný podpalovač 64 ks


Obal Travel Accessories 5.0 Medium Pakmaster černý


Závěs na kotlík/wok pro BANDITO


Pohrabáč kroucený 100 cm


Ohniště PALMA 70 cm


Řetěz a karabiny pro zavěšení roštu 300 cm


Trojnožka 200 cm

Zásobník na dřevo stupňovitý

Grilovací košík nerezový 30 x 30 cm


Startovací nádoba na dřevěné uhlí triangl

Švédský oheň 18 – 22 cm


Obal Travel Accessories 4.0 Small Pakmaster černý

Injektor marinády nerezový

Trojnožka s kladkou 200 cm s roštem 80 cm


Ohniště POLO 80 cm

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.

Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
Postup: Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř.