Grilování
Grilujte jako králové! Velký výběr elektrických, plynových grilů a klasických grilů na dřevěné uhlí. Bohatá nabídka příslušenství v podobě grilovacího nářadí, grilovacích podložek, roštů a mnoho dalšího. Ugrilujte takový steak, o kterém se bude všem ještě týden
Švédský oheň 18 – 22 cm
Pouzdro nylonové černé 4.0545.3
kotlík servírovací 0,8l smalt ČER
kotlík 22l smalt ČER
kotlík 10l smalt ČER
kotel 60l
Šňůrka na krk Neck Cord fialová
Šňůrka na krk Neck Cord modro-šedá
Šňůrka na krk Neck Cord béžové
Kožené pouzdro pro kapesní nůž Classic Mystical Morning šedé
Kožené pouzdro pro kapesní nůž Classic Summer Rain modré
Hořák a pasta na fondue
Tuhý podpalovač 72 ks
Obal Travel Accessories 5.0 Medium Pakmaster černý
Jmenovka TA 5.0 ID Tag černá
Pouzdro pro Spirit Plus nylonové
Pouzdro pro Spirit Plus kožené
Pouzdro na nůž kožené
šroubovák multibitový 35díl.STHT0-70885 STANLEY
uhlák hranatý násypný otevřený ČER
uhlák kulatý násypný šikmý Zn
nářadí grilovací nerez, dřev.ruk., sada 5díl., kufr PH
Plácačka na mouchy - sada
Odstraňovač sazí pro pece, kachlová kamna a komíny
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.
Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
Postup: Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř.