Talíře - Velikost - 22x22
Ať už prostíráte pro slavnostní příležitost, rodinnou večeři nebo každodenní rychlou snídani, základem jsou talíře. Vytvořte noblesní atmosféru u prostřeného stolu pokaždé, když k němu usednete. Tradiční i moderní tvary a linie, vzory i jednoduchost, kvalitní porcelán, talíře na polévku i na hlavní chod. Vybírejte, kombinujte, vytvořte si svůj styl.
Porcelánový dezertní talíř M By Mikasa
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.