Talíře - Materiál - porcelán

Dortový talíř s dortovou lžící Flowery

Porcelánový jídelní talíř Christmas Eve

Porcelánový servírovací talíř Christmas Eve

Sada dezertních talířů Alice In Wonderland


talíř dezertní 18,5cm MONA porcelánový BÍ

Porcelánový talíř Amelia

Porcelánový dezertní talíř Amelia

Porcelánový etažér Amelia

Sada porcelánového nádobí Limestone

Porcelánový dezertní talíř Viscri Meadow

Porcelánový talíř ve tvaru srdce Heart

Porcelánový talíř na těstoviny M By Mikasa

Porcelánový jídelní talíř Clovelly

Porcelánový jídelní talíř Hampton

Porcelánový dezertní talířek Blooming Fancy se sloganem

Porcelánový talíř na chleba M By Mikasa

Dezertní talíř Mikasa Cheers

Porcelánový jídelní talíř Cole

Porcelánový jídelní talíř Cole

Porcelánový polévkový talíř Ciara

Porcelánový talíř Ciara

Porcelánový dezertní talíř M By Mikasa

Porcelánový talíř M By Mikasa

Porcelánový podšálek Dutch Garland
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.