Talíře - Materiál - keramika
Ať už prostíráte pro slavnostní příležitost, rodinnou večeři nebo každodenní rychlou snídani, základem jsou talíře. Vytvořte noblesní atmosféru u prostřeného stolu pokaždé, když k němu usednete. Tradiční i moderní tvary a linie, vzory i jednoduchost, kvalitní porcelán, talíře na polévku i na hlavní chod. Vybírejte, kombinujte, vytvořte si svůj styl.
![Vánoční dezertní talíř Stir It Up](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/f/4/f4c20a1549097c63f577bf041bbe10fe-5233737.jpg)
Vánoční dezertní talíř Stir It Up
![Vánoční jídelní talíř Stir It Up](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/f/9/f9b9b6708f69751461d66cc24326d96d-5233736.jpg)
Vánoční jídelní talíř Stir It Up
![Vánoční dezertní talíř Stir It Up](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/5/f/5f5b68980e66c8c15fc5310d937c30a8-5235153.jpg)
Vánoční dezertní talíř Stir It Up
![Keramický jídelní talíř Aventura](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/e/1/e1583feb43a3da358db603cebdbbf5e9-5213862.jpg)
Keramický jídelní talíř Aventura
![Keramický dezertní talíř Aventura](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/d/d/dd4d88a978d87f180ce405a0aaafbb1a-5213863.jpg)
Keramický dezertní talíř Aventura
![Keramický jídelní talíř Drift](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/0/7/0777baabb380688c2b1679275c29a140-5201627.jpg)
Keramický jídelní talíř Drift
Rádce
![Jak brousit kapesní nože](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/5/f/5f49ac1df683f83610ba26fc234657a5-brouseni-kapesniho-noze.jpg)
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.