Talíře - Barva - bílá
Ať už prostíráte pro slavnostní příležitost, rodinnou večeři nebo každodenní rychlou snídani, základem jsou talíře. Vytvořte noblesní atmosféru u prostřeného stolu pokaždé, když k němu usednete. Tradiční i moderní tvary a linie, vzory i jednoduchost, kvalitní porcelán, talíře na polévku i na hlavní chod. Vybírejte, kombinujte, vytvořte si svůj styl.
talíř dezertní 18,5cm MONA porcelánový BÍ
Porcelánový jídelní talíř Magie De Noel
sada jídelní ZELIE 18díl. skleněná BÍ
Porcelánový talíř Amelia
Porcelánový dezertní talíř Amelia
Porcelánový etažér Amelia
Sada porcelánového nádobí Limestone
Porcelánový talíř ve tvaru srdce Heart
Porcelánový talíř na těstoviny M By Mikasa
Porcelánový jídelní talíř Clovelly
Porcelánový dezertní talířek Blooming Fancy se sloganem
Smaltovaný talíř Living Nostalgia bílý
Porcelánový talíř na chleba M By Mikasa
Dezertní talíř Mikasa Cheers
Porcelánový polévkový talíř Ciara
Porcelánový talíř Ciara
Porcelánový dezertní talíř M By Mikasa
Porcelánový talíř M By Mikasa
Porcelánový dortový talíř s dortovou lžící Christmas
Porcelánový dezertní talíř En Plein Air
Porcelánový polévkový talíř En Plein Air
Porcelánový jídelní talíř En Plein Air
Porcelánové dezertní talíře Christmas Gang
Porcelánový polévkový talíř Christmas Berries
Rádce
Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.