Talíře - Barva - bílá
Ať už prostíráte pro slavnostní příležitost, rodinnou večeři nebo každodenní rychlou snídani, základem jsou talíře. Vytvořte noblesní atmosféru u prostřeného stolu pokaždé, když k němu usednete. Tradiční i moderní tvary a linie, vzory i jednoduchost, kvalitní porcelán, talíře na polévku i na hlavní chod. Vybírejte, kombinujte, vytvořte si svůj styl.

Dortový talíř s dortovou lžící Flowery

Porcelánový talíř Amelia

Porcelánový dezertní talíř Amelia

Porcelánový etažér Amelia

Sada porcelánového nádobí Limestone

Porcelánový talíř ve tvaru srdce Heart

Porcelánový talíř na těstoviny M By Mikasa

Porcelánový jídelní talíř Clovelly

Porcelánový dezertní talířek Blooming Fancy se sloganem

Smaltovaný talíř Living Nostalgia bílý

Porcelánový talíř na chleba M By Mikasa

Dezertní talíř Mikasa Cheers

Porcelánový polévkový talíř Ciara

Porcelánový talíř Ciara

Porcelánový dezertní talíř M By Mikasa

Porcelánový talíř M By Mikasa

Porcelánový dortový talíř s dortovou lžící Christmas

Porcelánový dezertní talíř En Plein Air

Porcelánový polévkový talíř En Plein Air

Porcelánový jídelní talíř En Plein Air

Porcelánové dezertní talíře Christmas Gang

Porcelánový polévkový talíř Christmas Berries

Porcelánový jídelní talíř Royal Nutcracker

Porcelánový polévkový talíř Royal Nutcracker
Rádce

Jak brousit kapesní nože
Po delším používání se ostří každého nožeztupí.V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek. Pouze opatrně protáhněte Váš nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené.Zkušenější uživatelé mohou použít brusný kámen. Použití brusného kamene je efektivní způsob, jak dostat ostří Vašeho nože zpět do formy. Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě
použijte ocílku. Ocílka slouží k oživení ostří nože a uhlazení ostří po použití brousku. Vezměte ocílku do jedné ruky a nůž do druhé ruky. Jednoduše přidržte zadní konec ostří v úhlu 20 stupňů k ocílce a lehkým tlakem táhněte nůž dolů přes celou délku ostří do špičky - nejdříve na jedné a poté i na druhé straně ocílky. Po 6-8 opakováních budou mít Vaše nože zase původní ostří. Ocílka by měla být delší než broušený nůž.