😜Sleva jen pro vás 5% . Slevový kód : ECvk . Tak jdi nakupovat😜
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15.30 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem
06.05.2020
Recepty

Pstruh plněný rajčaty, cibulkou a koprem

Ingredience:
4 pstruzi
4 rajčata
2 červené cibulky
1 citron
1 hrst kopru
sůl
pepř
olivový olej

Postup: Ještě před přípravou pstruha si necháme spařit rajčata a oloupeme. Pstruhy zbavíme vnitřností a řádně omyjeme z vnější strany i zevnitř. Hlavu a ploutve necháváme. Pstruha po stranách jemně nařízneme drobnými zářezy a z obou stran osolíme a opepříme. Do místa po vnitřnostech pstruha naplníme kostkami nakrájených rajčat, plátky červené cibule a nasekaným koprem. Můžeme přidat také nastrouhanou citrónovou kůru. Pstruhy pak zakápneme olivovým olejem a necháme uležet 3 hodiny v lednici. Otvor, který jsme naplnili, zajistíme párátky proti vypadnutí náplně. Po ukončení marinování můžeme pstruha dát do grilovacích kleští nebo přímo na rošt. Grilujeme z obou stran 5 minut. Před podáváním vyjmeme párátka a pokapeme pstruha citrónovou šťávou.

Vhodná příloha: čerstvý salát, pečivo

Recept z pořadu "COUNTRY GRILOVAČKA aneb Fígle ptáčka Franty Špačka" uveřejněný na Country radiu.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli