Vážení zákazníci, z důvodu šíření Koronaviru po celém světě.  Může docházet ke zpoždění objednávek, hlavně v sortimentu grilování. Výrobci nestíhají vyrábět z důvodu malých kapacit!!

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15.30 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
06.05.2020
Recepty

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem

Ingredience:
800g hovězího roštěnce, sůl, pepř,olej,Na bylinkové máslo:
100g másla, 2 stroužky česneku, 1 pálivá chilli paprička, sůl, pepř, pažitka, sladkolistá petržel, pár lístků bazalky, snítka rozmarýnu 
Postup: Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet. Do povoleného másla přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a nasekané bylinky. Nakonec přidáme ještě nasekanou chilli papričku a vše řádně promícháme. Máslo vložíme do potravinářské fólie, zabalíme do ruličky a necháme ztuhnout v lednici. Maso vložíme na rozpálený gril, kde z každé strany grilujeme 6-8 minut. Po takové době bude steak propečen na stupeň medium-rare. Plátek masa pak vložíme na talíř a na něj položíme ještě kousek ostrého bylinkového másla, které necháme jemně povolit

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
U nás platíte bezpečně

U nás platíte bezpečně

Buďte v kontaktu
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-15.30 hod.)
2014-2019 © OK-Domacipotreby.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.