Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
CLASSIC IKON Čínský kuchařský nůž + Brousek

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- CLASSIC IKON Čínský kuchařský nůž + BrousekNa objednávku-Do 10 dní5 497,00 Kč4 542,98 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Čínský kuchařský nůž a dvoustupňový brousek. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu.
sada obsahuje:
- 4673/18 Čínský kuchařský nůž Classic Ikon - délka čepele 18 cm
- leštěné ostří pro mimořádnou ostrost
- propracovaná rukojeť
- pohodlná a bezpečná manipulace
- zcela hygienický
- pro krájení potravin na velmi tenké plátky a nudličky
- pro krájení a sekání bylin a zeleniny
- pro řezání masa, zelí, zeleniny, bylinek a ovoce
- 4348 Brousek na nože
- pro použití levou i pravou rukou
- dvoustupňovýostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
- lze použít navroubkovanéostří (pouze keramický jemný stupeň)
- keramické lamely nabrousí ostří tak, že nůž znovu získá svou původní ostrost
- zařízení produkuje řezný úhel přibližně 30 stupňů a je vhodné pro broušení všech druhů nožů
- ergonomická rukojeť a protiskluzová základna brousku zajisťují bezpečnou manipulaci
- použití brousku:Položtebrousekna rovnoupracovní plochu.Držtebrousekjednou rukoua rukojeť nožedruhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky.Opakujte tuto akcivždyod zadního konce čepeledo špičky(nikdy tam a zpět) dle otupení čepele. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistětevlhkým hadříkemnebo jemnýmkartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
Řada: Classic Ikon
Provedení: Kované nože
:Doprava zdarma

Zboží zařazeno v kategoriích